divlja-ruza-kategorija

Kada želite da “napunite baterije” ili ste pod stresom, emocionalno iscrpljeni ili možda samo Vaša koža žudi da joj poklonite malo pažnje: Energy, Vitality i Harmony su tri nove linije za negu tela, koje pružaju baš ono što Vama treba – za svako raspoloženje i sve što je koži potrebno!
Oni miluju kožu i Vaš duh, brižljivo odabranim negujućim formulacijama i ugodnim mirisima. Majka priroda pruža dragocena ulja i ekstrakte koji udovoljavaju potrebama našeg najvećeg i najosetljivijeg organa, naše cenjene kože!

Divlja ruža i grožđe (Vitality) – vitalizuje i regeneriše
Proizvodi iz ove linije za negu tela sadrže prvoklasno ulje semenki grožđa i tonizirajući ekstrakt semenki nara, koji zajedno daju podsticaj lepoti zrele kože. Nežno mirisan buket divljih ruža i grožđa, stimuliše čula, pozivajući Vašu kožu da se prosto opusti!

Divlja ruža i grožđe 

 • VITALITY-losion-za-telo
  VITALITY-losion-za-telo
  1398,00 Din.
  Divlja ruža i grožđe – revitalizuje i regeneriše Izuzetno bogata VITALITY kolekcija sa uljem koštica grožđa i dragocenim ekstraktima divlje ruže i semena nara hrani i regeneriše vašu kožu i štiti je od štetnog delovanja slobodnih radikala. Posebno...
 • vitality-gel-tusiranje
  vitality-gel-tusiranje
  1086,00 Din.
  Divlja ruža i grožđe – revitalizuje i regeneriše Izuzetno bogata VITALITY kolekcija sa uljem koštica grožđa i dragocenim ekstraktima divlje ruže i semena nara hrani i regeneriše kožu i štiti je od štetnog delovanja slobodnih radikala. Posebno se...
Rezultati 1 - 2 od 2Show:     Proizvoda po strani