vitaminska-kategorija

Ponekad, koža ima posebne zahteve. Za delove kože kojima treba posebna nega ili dodatna hidratacija, vitaminske kreme nude idealna rešenja. Bilo da sadrže organsku lipu, organsku šargarepu ili organski avokado kao aktivni sastojak , sve kreme sadrže i vitamin E. On vezuje slobodne radikale  i aktivira nastanak novih ćelija. Koža se brže regeneriše, a nelagodnost koju osećate biva otklonjena.

Lipa (Tilia cordata)
Osušeni listovi lipe su poznati kao umirujuće sredstvo, kada se od njih pravi čaj. Međutim, oni su cenjeni i kao važan sastojak preparata za negu, jer učvršćuju kožu, pročišćavaju ten i umiruju iritacije.
Šargarepa (Daucus carota sativa)
Ekstrakt korena šargarepe povećava elastičnost kože, ima regenerativno dejstvo i pomaže u otklanjanju suvoće i čini kožu mekšom.
Avocado (Persea gratissima)
Ulje avokada, bogato vitaminima i mineralima po sastavu je veoma sličan masnoćama koje se nalaze u ljudskoj koži. Zbog toga je on idealan prirodni preparat za negu kože. Blag je, brzo se apsorbuje i štiti kožu od isušivanja. Sadrži oko 85% nezasićenih masnih kiselina, vitamine A i E.
Vraća snagu, vitalnost i vlažnost koži.
Silicijum
Silicijum je drugi po zastupljenosti, posle kiseonika, element u prirodi i kao takav ima važnu ulogu. U našim preparatima se koristi isključivo silicijum biljnog porekla, ekstrahovan iz pirinča i kao takav je idealan za ishranu i stabilizaciju kože. On povećava gipkost, čvstinu i elastičnost, ali i vezuje vlagu i igra važnu ulogu u formiranju vezivnog tkiva. Podržava prirodne zaceljujuće procese kože i bori se protiv znakova starenja.

Vitaminske kreme 

 • Vitaminske_kreme-avokado
  Vitaminske_kreme-avokado
  2587,00 Din.
  Vitaminska krema avokado pruža intenzivnu negu suvoj koži kojoj su potrebni dodatna vlaga i masnoća. Organski biljni sastojci, ulja avokada, soje i masline uz aloju i ekstrakt kamilice daće vašoj koži elstičnost i mekoću. Prirodni vitamin E sprečava...
 • Vitaminske_kreme-sargarepa
  Vitaminske_kreme-sargarepa
  2587,00 Din.
  Logona vitaminska krema sa organskom šargarepom daje vašem tenu svežinu i blistavost. Kakako buter, bademovo, maslinovo, jojoba ulje hidriraju, vitaliziraju i vraćaju elastičnost kože. Prirodan vitamin E snažno deluje u borbi protiv slobodnih...
 • silicium-aloe
  silicium-aloe
  2520,00 Din.
  Sa silicijumom biljnog porekla dobijenim iz pirinča i umirujućim aloja vera sokom za negu osetljive kože. Pruža neophodnu hidrataciju i podržava prirodne procese regeneracije kod suve i iritacijama sklone kože. Revitalizujuća ulja jojobe i susama uz...
Rezultati 1 - 3 od 3Show:     Proizvoda po strani