ciscenje-lica-kolekcija

UKLONI I OČISTI

ZA SVE TIPOVE KOŽE

Preparati za čišćenje se mogu koristiti uz sve kolekcije i za sve tipove kože. Ove efikasne formulacije sa blagim penećim agensima i hranljivim sastojcima čiste pore nežno i temeljno bez isušivanja. Kožu idealno pripremaju za sledeći korak nege. Ovi proizvodi odgovaraju i osetljivoj koži.

 

Čišćenje lica 

 • 3-1-custac-za-lice
  3-1-custac-za-lice
  1280,00 Din.
  Dubinski i temeljno čisti kožu, istovremeno je neguje i hidrira. Sa blagim penećim sastojcima. Rastvara ostatke šminke i nečistoće, sužava pore i predstavlja idealnu pripremu za kasniju negu. Za brzo uklanjanje šminke. Pogodno i za osobe koje nose...
 • blago-ulje-za-skidanje-sminke-oko-ociju
  blago-ulje-za-skidanje-sminke-oko-ociju
  1280,00 Din.
  Nežno i efikasno uklanja šminku i istovremeno neguje osetljivu kožu u predelu oko očiju i trepavice. Pogodno i za osobe koje nose kontaktna sočiva. Oftalmološki ispitano.
 • micelarna-voda-za-dubinsko-ciscenje
  micelarna-voda-za-dubinsko-ciscenje
 • piling-gel-za-dubinsko-ciscenje-pora
  piling-gel-za-dubinsko-ciscenje-pora
  1647,00 Din.
  Pročišćava i osvežava ten. Sa organskom mentom, prirodnom salicilnom kiselinom iz kore vrbe i mikročesticama za eksfolijaciju dobijenih od dragocenih jojoba semenki i prirodnih silikata. Bez mikro-plastike. Nežno uklanja izumrle ćelije i nečistoće...
 • vitalizirajuci-gel-za-ciscenje
  vitalizirajuci-gel-za-ciscenje
  1280,00 Din.
  Dubinski čisti kožu i istovremeno je neguje. Sa blagim penećim sastojcima. Ne isušuje i ne iritira kožu. Rastvara ostatke šminke i nečistoće, pročišćava ten i daje koži prirodno blistav i svež izgled.
Rezultati 1 - 5 od 5Show:     Proizvoda po strani

Lista želja


You have no product to wishlist.