boje kategorije

LOGONA biljne boje za kosu – 100 % prirodne
Malo ih je koji mogu ici u korak sa nama kada se radi o bojama za kosu. LOGONA je proizvela prve biljne boje za kosu bez sintetskih aditiva još davne 1985. Umesto da hemijskim putem uklanjaju prirodnu boju kose oštećujući pri tom njenu strukturu, prirodni pigmenti LOGONA boja za kosu vezuju se za spoljašnji omotač vlasi  istovremeno je hraneći, čime pružaju zdravu alternativu hemijskim bojama za kosu.

LOGONA biljne boje za kosu u prahu predstavljaju mešavinu fino usitnjenih biljaka koje poseduju pigmente obogaćene pšeničnim proteinima i dragocenim organskim jojoba uljem. Farbanjem kose LOGONA biljnim bojama pored izuzetno lepe boje kosa dobija obilje hranljivih materija.
LOGONA biljne boje za kosu u prahu dostupne su u 13 nijansi – od sjajne zlatno plave do baršunasto crne. Moguće je mešati različite nijanse čime se dobijaju zaista izuzetni, jedinstveni tonovi.

Način pripreme: LOGONA boje za kosu u prahu mešaju se sa ključalom vodom pri čemu formiraju glatku pastu. Da biste intenzivirali boju možete prah pomešati sa crnim čajem ili kafom. Mešavina se lako nanosi i ne curi. Pre nanošenja duž cele kose uradite test na jednom pramenu.


Biljna boja za kosu - kana-crna 100g

Tamno smedja boja pogodna je za farbanje srednje plave do srednje smedje kose.
Logona biljne boje za kosu su izuzetno nežne za kosu i dugotrajne. Za razliku od hemijskih boja ne menjaju prirodnu strukturu vlasi. Prekrivaju svaku vlas kao film, zbog čega je krajnji rezultat bojenja individualan i zavisi od prirodne boje kose. Kombinacija praha organske kane i drugih biljnih pigmenata sa negujućim sastojcima kao što je organsko jojoba ulje pruža prirodnu, sjajnu boju i dodatni volumen kosi.

Sertifikati:NaTure, BDIH, LOGONA bio oznaka,Öko consumer test result ‘very good’ 10/2010
vegan, lactose-free

INCI:Juglans Regia (Walnut) Shell Powder, Lawsonia Inermis (Henna) Leaf Powder*, Indigofera Tinctoria (Indigo) Leaf Powder, Indigofera Argentea (Indigo) Leaf Powder, Cassia Auriculata Leaf Powder, Coffea Arabica (Coffee) Seed Powder, Beta Vulgaris (Beet) Root Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Algin, Parfum (Essential Oils)
* iz kontrolisanog organskog uzgoja
** prirodna esencijalna ulja

Napomena: lista sastojaka može biti podložna izmenama zavisno od serije. Deklaracija na pakovanju je odgovarajuća za proizvod na koji se odnosi.

Dostupno:na stanju 20 proizvod(a)
Šifra proizvoda:
1335,00 Din.
Obaveštenje

Lista želja


Nema proizvoda u vašoj listi.