mann-kolekcije

Ova linija preparata je formulisana tako da izađe u susret zaista posebnim potrebama kože muškaraca. Uostalom, iako je koža muškaraca znatno čvršća i otpornija od kože žena, ipak se i ona ulenji sa godinama i pati pod uticajem faktora sredine.
Mann linija pruža koži intenzivnu hidrataciju u kombinaciji sa revitalizujućim i zaštitnim sastojcima, kakvi su organski ginko i organski kofein.
Za svež, revitalizovan izgled Vaše kože, kombinovan sa oštrom, muževnom mirisnom notom.

Ginko (Ginko Biloba)
Isceljujuće moći ginka su priznate u Kini, već preko hiljadu godina. Flavonidi, koji se mogu naći u ginku, su posebno značajni za kožu. Oni je štite od slobodnih radikala, koji ubrzavaju njeno starenje. Osim toga, ginko jača kožu  i čini je čvršćom, dok ujedno poboljšava cirkulaciju u tkivima i time aktivira metabolizam.
Kofein
Kofein je razlog zbog kojeg se kafa smatra stimulansom. Njegova primena u kozmetici je značajna jer on stimuliše metabolizam kože i poboljšava njenu cirkulaciju.

Logona Mann 

 • mann-krema-za-lice
  mann-krema-za-lice
  2352,00 Din.
  Krema za intenzivnu hidrataciju kože lica, sa koenzimom Q10. Revitalizujući kofein i ekstrakt ginka uz hijaluronsku kiselinu, koenzim Q10 i ekstrakt morskih algi, hidriraju kožu, smanjuju dubinu bora i čine je glatkom i elastičnom.
 • logona-mann-dezodorans
  logona-mann-dezodorans
  1646,00 Din.
  Sa aromatičnim mirisom, muževne note. Sadrži isključivo prirodne sastojke. Ne iritira kožu i pruža dugotrajan osećaj svežine. Ne ostavlja tragove na odeći.
 • Mann-balzam-za-posle-brijanja-50
  Mann-balzam-za-posle-brijanja-50
  1794,00 Din.
  Sa aromatičnim mirisom, muževne note. Sadrži prvoklasna biljna ulja i ekstrakte koji sprečavaju iritaciju i umiruju kožu nakon brijanja. Kombinacija kofeina, ekstrakta ginka i ulja podzemnog badema pruža koži intenzivnu hidrataciju i čini je glatkom...
 • logona-mann-krema-za-brijanja
  logona-mann-krema-za-brijanja
  739,00 Din.
  Sa osvežavajućim mirisom jedinstevene kombinacije aromatičnih ulja kedra, citrusa, bora i sandalovine. Zahvaljujući odgovarajućoj pH vrednosti ova nežna, bogata formulacija omekšava dlaku i omogućava izuzetno nežno i lako brijanje. Posebno odabrana...
 • logona-mann-sampon
  logona-mann-sampon
  1307,00 Din.
  Sa osvežavajućim mirisom mešavine aromatičnih ulja kedra, citrusa, bora i sandalovine. Revitalizujuća kombinacija blagih biljnih penećih sredstava, kofeina, ginko ekstrakta i alojenežno čisti kožu i kosu, bez isušivanja. Pogodan za svakodnevnu...
Rezultati 1 - 5 od 5Show:     Proizvoda po strani

Lista želja


You have no product to wishlist.