Već sam registrovan

Informacije o plaćanju i dostavi

Isporučiti
Za adresu isporuke koristiti adresu kao za naplatu
Dodaj/Izmeni adresu za isporuku

Korpa

Dodaj proizvod u

Plaćanje korak 2

Molimo izaberite način isporuke

Ukupno:
Porez:
Popust:
Ukupno:

Napomene i posebni zahtevi
Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

Lični podaci koje prosledite web sajtu  prilikom  Online porudžbina, biće tretirani u skladu sa dokumentom o privatnosti na mreži. Dragis pharm  D.O.O. je u mogućnosti da sakuplja lične podatke o Korisniku sajta. Shodno odredbama Zakona o informatici, datotekama i slobodi, izmenjenim i dopunjenim.
Prilikom unosa Vaših ličnih podataka u obavezi ste da pružite istinite, tačne, važeće i potpune informacije (i da dokle god koristite Vaš nalog na web sajtu, ažurirate te informacije tako da bi bile istinite, tačne, važeće i potpune).
Odgovorni ste za održavanje poverljivosti i bezbednosti Vašeg korisničkog imena, lozinke i naloga, i bićete odgovorni za sve aktivnosti koje se dešavaju sa naloga koji je zaštićen Vašom lozinkom, kao i sve upotrebe Vašeg korisničkog imena i lozinke, bilo da jeste ili niste ovlastili drugo lice. Pristajete da obavestite Dragis pharm d.o.o. o svakom neovlašćenom korišćenju Vaše lozinke, i svakom drugom narušavanju bezbednosti web sajta.

Slažete se da ne koristite web sajt tako da kršite lokalne, republičke i međunarodne zakone i druge zakonske dokumente. Slažete se da se ne predstavljate imenom neke osobe ili entiteta ili na drugi način lažno predstavljate svoju povezanost sa osobom ili entitetom.
Zabranjeno je da utičete ili ometate rad web sajta, servera ili mreža povezanih sa web sajtom. Slažete se da ne koristite programe za data mining, robote i slične metode za prikupljanje ili ekstradikciju podataka sa web sajta. Zabranjeno je da pokušate da neovlašćeno pristupite bilo kom delu web sajta ili bilo kog drugog naloga, računarskog sistema ili mreža povezanih sa web sajtom, tako što hakujete ili ga zloupotrebljavate na bilo koji drugi način.

Lista želja


You have no product to wishlist.