bebi-kolekcije

Nežna koža Vaše bebe je tanka i sadrži veoma malo masnoće. Prosečno koža beba je pet puta tanja od kože odraslih. Zaštitne funkcije epiderma i kiseli površinski sloj počinju da se razvijaju tek u četvrtoj godini. Zato je koža beba veoma osetljiva i reagije brzo na spoljašnje promene, naročito temperaturne, kao i na neodgovarajuću negu.
Sa proizvodnjom kozmetike za bebe počeli smo pre više od 25 godina kao mladi roditelji sa sopstvenim bebama. Taj lični roditeljski odnos nije nas napuštao dok smo neprestano menjali i usavršavali ove proizvode iz godine u godinu. Za izradu preparata za negu kože beba koristimo samo sa najvećom pažnjom odabrane, blage prirodne sastojke prvoklasnog porekla. Badem, jojoba i maslinovo ulje kao i neprocenjivo delotvorni ekstrakti nevena i kamilice štite i neguju osetljivu dečju kožu.
LOGONA proizvodi za bebe nisu formulisani samo da štite i neguju kožu vaše bebe, već da joj podare i nešto više - ljubav, toplinu i osećaj sigurnosti koji joj je sada najpotrebniji. Ovaj holistički pristup pruža dosta više od same nege.

Bebi kolekcija 

  • logona-bebi-sampon
    logona-bebi-sampon
    1211,00 Din.
    Bebi šampon sadrži veoma blaga, koži prijatan peneća sredstva koja čiste nežnu dečiju kosu i kožu glave bez isušivanja. Ne iritira oči. Idealan za svakodnevnu upotrebu. Upotreba: Malu količinu pampona naneti na vlažnu dečiju kosu i oprati je. Dobro...
Rezultati 1 - 1 od 1Show:     Proizvoda po strani