negakose_fpss

levo_promocije

levo_inspiracije

levo_akcije

levo_aktuelnosti

tretmani

Biljne boje

Logona biljne boje za kosu za najlepše prirodne tonove.
Ništa ne može učiniti da se osećate dobro u svojoj koži kao zdrava, lepršava kosa sa svežom sjajnom bojom. Bilo da samo želite da dodate nešto dubine i nijansirate vašu postojeću boju ili da u potpunosti promenite boju vaše kose, to možete postići sa Logona prirodnim bojama. Sve to ne oštećujući njenu prirodnu strukturu!

Biljne boje za kosu zaista deluju drugačije
Hemijske boje za kosu funkcionišu tako što uklanjaju prirodni pigment iz unutrašnjosti vlasi a zatim ga zamenjuju sintetskom bojom. Ovako agresivna metoda omogućava vam da u potpunosti promenite boju kose. Ali, dok ponovljena hemijska bojenja čine kosu lomljivom i beživotnom prirodni pigmeniti koji se nalaze u Logona biljnim bojama za kosu imaju stabilišući efekat na kompletnu strukturu kose.
Logona prirodne boje za kosu prodiru samo u spoljašnji sloj vlasi i oblažu je tankim slojem boje. Neoštećeni prirodni pigment kose sija kroz sloj Logona biljne boje za kosu, dajući potpuno individualnu boju vašoj kosi. Vaša nova boja kose predstavlja kombinaciju vaše prirodne boje i Logona biljne boje.

Blistava i sjajna boja i volumen
Primena Logona biljnih boja za kosu ne omogućava samo bezbedno bojenje već jača kosu i povećava njen volumen. Ona čini površinu vlasi glatkom, sto dovodi do povećanja refleksije svetlosti sa površine kose čineći je blistavom i sjajnom.

100% Prirodni sastojci
Logona biljne boje za kosu sadrže samo prirodne, biljne pigmente dobijene iz organski gajene kane, oraha, rabarbare i kamilice koji boje vašu kosu blago, dajući joj prirodan ton. Izradjene bez sintetskih boja, mirisa i konzervansa, Logona biljne boje za kosu ne sadrže ni jedan agresivan sastojak, kao što su amonijak ili peroksidi, koje sadrže uobičajene hemijske farbe za kosu. Svaka Logona biljna boja za kosu ima BDIH sertifikat “sertifikovana prirodna kozmetika”.

Logona biljne boje za kosu boje vašu kosu blago i trajno.
Nezavisne laboratorije testiraju svaku seriju boje na prisustvo agrohemikalija i teških metala.
Logona biljne boje za kosu ne utiču na strukturu kose kao što je slučaj sa hemijskim.
Logona biljne boje za kosu izrađene su u potpunosti bez sintetičkih boja, mirisa, konzervansa i agresivnih sastojaka.

Izaberite odgovarajuću boju
Logona biljne boje za kosu u kombinaciji sa vašom prirodnom bojom i u zavisnosti od strukture vaše kose daće sasvim individualnu boju koja nije unapred sasvim predvidljiva. Tanka i slaba kosa obično vezuje boju jače i brže nego jaka i gusta kosa. Konsultujte se sa vašim frizerom ukoliko niste sigurni kom tipu vaša kosa pripada.

Mešanje Logona boja za kosu
Mnogi korisnici su dobili veoma lepu i jedinstvenu boju kose mešanjem dve ili tri boje. Posebno u paleti crvenih i braon tonova moguće je postići veoma veliki broj nijansi. Mešavina zlatno plave i sahare može da da sve nijanse od plave do crvene boje kod osoba sa prirodno svetlom kosom. Takodje je veoma često dodavanje malo Kana crne u Mahagoni, Kestenjastu ili Orah smedje-crvenu da bi se dobila tamnija nijansa.

Dobro je znati - Ondulacija kose
Ukoliko ondulirate kosu preporučujemo da to učinite pre farbanja. Na ovaj način postići ćete bolju boju a istovremeno i poboljšati njenu strukturu oštećenu ondulacijom.
Logona biljne boje i kosa farbana hemijskim bojama
Upotreba Logona biljnih boja na kosu koja je prethodno farbana hemijskim bojama može rezultirati neželjenom bojom. Zbog toga uvek Logona biljnu boju isprobajte prvo na jednom pramenu kose.

Logona biljne boje i seda kosa
Logona biljne boje za kosu su uglavnom veoma pogodne za bojenje sede kose. Ipak nema magičnog štapića koji bi učinio da seda kosa jednostavno nestane uz pomoć biljnih boja za kosu. Zbog svojih posebnih osobina, seda kosa će uvek imati svetliju boju od kose koja nije seda, nakon jedne aplikacije prirodne boje za kosu. Što više imate sedih više će preovladjivati svetliji ton nakon bojenja.

Značajne informacije
- Logona boje za kosu nisu pogodne za bojenje tela.
- Ne možete posvetleti vašu boju kose ni sa jednom Logona biljnom bojom
- Nemojte koristiti Logona biljne boje za kosu za bojenje obrva i trepavica